Herhalingscursus BHV

Herhalingscursus bedrijfshulpverlener

Om de taken als BHV-er goed te kunnen blijven uitvoeren is het aan te raden minimaal jaarlijks een herhalingscursus bedrijfshulpverlener te volgen. Zeker omdat de taken van een BHV-er niet tot zijn of haar dagelijkse bezigheden behoren. Ter voorbereiding op de herhalingscursus kan de deelnemer gebruik maken van het handboek BHV of de theorie doorlopen via e-learning.

Saluvit BHV herhaling - reanimatieDe herhalingscursus bedrijfshulpverlener duurt 4,5 uur waarbij zowel een gediplomeerde medische als brand instructeur tegelijkertijd op locatie zijn om met veel praktijkgerichte oefeningen de cursisten voor te bereiden op eventuele incidenten of calamiteiten.

Saluvit opleiding & training beschikt over een vaste moderne leslocatie in de Hamalandhal aan de Van der Meer de Walcherenstraat 3 te Lichtenvoorde. Deze locatie is goed bereikbaar en parkeergelegenheid is in voldoende mate aanwezig.

Bedrijfsgerichte herhalingscursus bedrijfshulpverlener

Als opdrachtgever bent u uiteraard niet verplicht om voor een locatie te kiezen die Saluvit opleiding & training u aanbiedt. Sterker nog, wij kunnen ook een incompany cursus aanbieden, waarbij we een cursus kunnen geven specifiek op uw bedrijf gericht zodat de bedrijfsspecifieke risico’s optimaal aan de orde komen. Saluvit is van mening dat oefening in de eigen werkomgeving de beste resultaten en het meeste zelfvertrouwen geeft. Informeer vrijblijvend naar de voordelen en de mogelijkheden.

Evaluatie

Na elke cursus die Saluvit opleiding & training geeft, geven wij de cursist de mogelijkheid om aan te geven hoe ze de gevolgde cursus hebben ervaren. Dit gebeurt d.m.v. een evaluatieformulier dat na afloop van de cursus kan worden ingevuld. Deze ingevulde evaluatieformulieren kunnen u als opdrachtgever ook ter beschikking worden gesteld.